Hoe wij werken

Zo werken wij.

App, mail of bel, komt in orde.

Wij werken vanuit ons eigen kantoor in Bedum (echt maar 10 minuutjes rijden vanaf de ring van Groningen). Heeft u een afspraak met een klant en wilt u niet wéér naar Van der Valk? U mag kosteloos gebruik maken van onze mooie vergaderruimte (en wij hebben heel lekkere koffie).

De kosten

Wij werken op basis van uurtarief en houden al onze werkzaamheden bij in een urenregistratiesysteem. Dat systeem is de basis voor de maandelijkse facturatie en u ontvangt bij iedere factuur dan ook een uitgebreide specificatie van hetgeen wij voor u hebben gedaan.

U schakelt ons in als u het druk heeft en is het bij u rustig, dan niet. Er zijn geen vaste kosten en dat is prettig als u qua omzet even een rustige maand heeft.

Onze werkwijze

Wij ontvangen van u een opdracht via de mail, telefoon of WhatsApp en werken dat vlot voor u uit. U kunt u ervan uitgaan dat wat u vandaag vraagt, vandaag wordt afgehandeld.

Wat ook heel fijn is. Bent u met vakantie? Dan werken wij voor u door.

Alle werkzaamheden worden verricht vanuit ons mooie kantoor aan de Industrieweg 37 te Bedum. Echt even de moeite waard om een keer een kijkje te komen nemen (en parkeren voor de deur is gratis).

0
Secretaresses
0
Onze klanten
0
Est.

Druk, druk, druk… op de knop: bel mijn secretaresse.

Op naar het Eurovisie songfestival!